Over Bloemen bezorgen Bergen op Zoom

Onze webwinkel http://bloemenbezorgenbergenopzoom.nl is een onderdeel van onze bloemenwinkel Bloementheater ’t Station in Bergen op Zoom, bezoek onze website: http://bloementheaterhetstation.nl. Via onze online shop kunt u eenvoudig en snel één of meerdere boeketten bestellen. Wij bezorgen deze dan nog op dezelfde dag als u deze voor 3 uur ’s middags besteld.

Wij verkopen een breed scala aan bloemen, planten en accessoires. Iedere morgen kopen we onze bloemen vers in op de bloemenveiling in Aalsmeer. Omdat we de inkoop zelf doen, selecteren wij daar de mooiste en meest verse bloemen en planten voor in onze winkel. We zijn niet afhankelijk van een tussenhandelaar waardoor wij onze producten tegen een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding kunnen aanbieden.

Naast bloemen hebben we in de winkel in Bergen op Zoom ook een schitterende wisselende collectie van aan mooie accessoires zoals: potten, manden, lantaarns, etagères. Naast bloemen en planten kunnen we daarom een totaalplaatje bieden voor uw gehele interieur.

Heeft u een vraag of opmerking? Neem gerust contact met ons op door te bellen of ons contactformulier in te vullen.